Door de combinatie van lokale kennis en wereldwijde expertise voorzien wij u van het meest relevante ontwikkelingsadvies voor commerciële, gemengde en residentiële projecten.

Van haalbaarheidsstudies tot projectontwikkeling, aan- en verkopen, publiek-private partnerschappen en renovatie, u kunt vertrouwen op onze expertise om het beste uit elk scenario te halen. Wij helpen u de beste opportuniteiten voor vastgoedontwikkeling in België te identificeren.


Hoe kunnen wij u helpen?

 

Haalbaarheidsstudies

Evaluatie van de bestaande situatie en definitie van het ontwikkelingspotentieel. We voorzien u van financiële modellering, analyse van budgettaire scenario’s, kasstroom en timing.

Juridisch, stedenbouwkundig en milieuadvies

Wij onderhouden duurzame contacten met de relevante overheidsinstanties en andere belanghebbenden vanuit de publieke sector om uw project tot een succes te maken.

Ontwikkelingsscenario's

Advies over de conversie van uw eigendom, met inbegrip van de analyse van complexe ontwikkelingsstructuren, waaronder publiek-private partnerschappen.

Synergieën tussen alle vastgoedsectoren

Advies over mogelijkheden voor gemengd gebruik in samenwerking met onze teams gespecialiseerd in kantoren, residentieel vastgoed, retail en hotels.