CBRE staat beleggers bij die willen investeren in vastgoed in België. Dankzij ons deskundig advies, bereikt u het best mogelijke resultaat voor de potentiële verkoop, aankoop en financiering van vastgoedopportuniteiten in alle activaklassen


Wereldwijd kapitaal binnen handbereik

 

CBRE staat u graag bij in uw aankoop en verkoopplannen. Door hechte persoonlijke relaties die onze consultants wereldwijd hebben met investeerders, weten wij als geen ander waar kapitaal beschikbaar is. En welke aspecten bepalend zijn om uw vastgoed onder de aandacht te brengen bij het internationale kapitaal.


Gestructureerd proces, maximaal resultaat, minimaal uitvoeringsrisico

 

Bij de verkoop van uw vastgoed ontwerpt CBRE een op maat gemaakt verkoopproces dat door een ervaren, toegewijd team vanaf dag 1 resultaatgericht wordt uitgewerkt. Wij begrijpen dat goede timing en minutieuze voorbereiding het succes van de verkoop bepalen.  

Onze verkoopprocessen zijn daarom helder gestructureerd, waarin wij niets aan het toeval overlaten. Wij laten ons (internationale) netwerk voor u werken, bereiden iedere fase van het marketing- en verkoopproces tot in detail voor en zorgen voor een compleet commercieel, technisch en juridisch verkoopdossier in de dataroom.


Een bekwaam en gespecialiseerd team in alle sectoren 

 

Ons uitgebreide team van specialisten op het gebied van vastgoedinvesteringen voert veel verschillende verkoopprocessen tegelijkertijd en binnen een kort tijdsbestek uit. Wij onderscheiden ons door een diepgaande kennis van alle vastgoedsectoren, gaande van kantoren, winkels, logistiek, hotels, zorg- en woningcomplexen. En dit, in alle steden en gemeenten in België.


Onze diensten voor vastgoedinvesteringen omvatten:

Investeringstransacties

Advies bij de aan- en verkoop van gebouwen, portefeuilles en bedrijven in alle activaklassen.

Analyse & due diligence

Investeringsanalyse, financiële vooruitzichten en coördinatie tijdens due diligence-processen.

Nieuwe opportuniteiten

Identificatie van investerings- en verkoopmogelijkheden.

Complexe structuren

Advies over effectisering van vastgoedverrichtingen, indirecte investeringen en het structureren van termijnverkoopoperaties.

Financiering

Advies over schuldstructuren, waaronder kasstromen, winstgevendheid en andere relevante details van het kredietproces.

Analyse van vastgoedportefeuille

Strategische visie op uw vastgoedportefeuille en aanbevelingen over de mogelijkheden om het te verkopen of optimaliseren.