Tevredenheid van huurders is belangrijk voor het succes van uw bedrijf. Het garandeert continuïteit van uw huurinkomsten en beschermt de waarde van uw vastgoed. Proactief vastgoedmanagement betekent luisteren naar huurders en weten welk serviceniveau zij het meest waarderen. 
 
Onze vastgoedmanagers gebruiken deugdelijke en innovatieve processen en zijn lid van een gewaardeerd platform voor internationale samenwerking en het delen van kennis tussen professionals uit vastgoedmanagement. 
 
We maximaliseren de waarde van vastgoed door het op één lijn brengen van operationele prestaties van gebouwen met de bredere zakelijke doelstellingen van bezetters.
 
Onze benadering maakt het management van gebouwen op maat voor de bedrijven die de ruimtes bezetten en door onze services aan te passen aan uw doelstellingen, kunnen wij anticiperen op behoeften en vragen afhandelen lang voordat die problemen worden.

 

Aankoop, logistiek en boekhouding van wereldklasse

 
Wij leveren een ongeëvenaarde waaier aan activamanagementdiensten en ondersteunen u tijdens de gehele levensduur van uw vastgoed. Van vastgoedmanagement tot huurbeheer, via faciliteitenmanagement, relaties met huurders, aankoop en boekhouding - CBRE biedt gespecialiseerde diensten voor elke vorm van activa in alle sectoren, waaronder industrie en logistiek, retail en kantoren.

 

Vastgoedinzicht op basis van data

 
Door het combineren en benchmarken van data binnen onze managementportfolio bieden wij vastgoedeigenaren een beter begrip van de sterktes en zwaktes van hun activa. Dit vormt uiteindelijk de basis voor meer robuuste investeringsplannen om u te helpen het hoogste investeringsrendement te krijgen.