Wereldwijd kapitaal binnen handbereik


De markt voor professionele vastgoedinvesteringen en -beleggingen is meer dan ooit een complex, internationaal speelveld. Om succesvol deel te nemen, zijn lokale kennis, vastgoedexpertise en een uitgebreid relatienetwerk absolute vereisten. CBRE helpt u daarom graag verder, en kent als geen ander kopers of verkopers binnen en buiten de landsgrenzen.

Het gaat om een persoonlijke relatie met de juiste beslissingsnemers, en een goed begrip van de financiële doelstellingen en beleggingsstrategie van alle vastgoedinvesteerders actief binnen de markt. Door hechte persoonlijke relaties die onze consultants wereldwijd hebben met investeerders, weten wij als geen ander waar kapitaal beschikbaar is. En welke aspecten bepalend zijn om uw vastgoed onder de aandacht te brengen bij het internationale kapitaal.

Gestructureerd proces, maximaal resultaat, minimaal executierisico


CBRE staat u graag bij in uw aankoop en verkoopplannen. 

Bij de verkoop van uw vastgoed ontwerpt CBRE een op maat gemaakt verkoopproces dat door een ervaren, toegewijd team vanaf dag 1 resultaatgericht wordt uitgewerkt. Wij begrijpen dat goede timing en minutieuze voorbereiding het succes van de verkoop bepalen. Onze verkoopprocessen zijn daarom helder gestructureerd, waarin wij niets aan het toeval overlaten. Wij laten ons (internationale) netwerk voor u werken, bereiden iedere fase van het marketing- en verkoopproces tot in detail voor en zorgen voor een compleet commercieel, technisch en juridisch verkoopdossier in de dataroom. 

We sluiten zoveel mogelijk risico’s op voorhand uit om het verkoopproces soepel te laten verlopen, tot en met de officiële overdracht. Bij de aankoop van vastgoed, adviseren wij u van start to finish met onze expertise en kennis aangaande lokale marktpraktijken, een diepgaande marktanalyse, tot en met het coordineren van technische due diligence van het gebouw.

 

Ruim bekwaam team gespecialiseerd in alle sectoren


Binnen een sterk concurrerende markt is een gestructureerde aanpak bij aan-en verkoop een absolute vereiste. CBRE België beschikt daarom over een ruim team, dat vele uiteenlopende verkooptrajecten tegelijkertijd en in korte tijd kan uitvoeren. Wij onderscheiden ons door een diepgaande kennis van alle vastgoedsectoren, gaande van kantoren, retail, logistiek, hotels, zorg- en woningcomplexen. En dit, in alle steden en gemeenten in België.


Onze diensten


Of het nu gaat om specifieke vastgoedkennis of financieel bedrijfsadvies over structurering en financiering, ons team heeft het inzicht en de diepgaande financiële expertise om de meest veeleisende vastgoeduitdagingen aan te gaan.

  • Wij kunnen u helpen bij de identificatie en aan- en verkoop van rendabele eigendommen en portefeuilles door over belangrijke verkoopvoorwaarden te onderhandelen en het transactierisico te beperken.
  • Wij helpen klanten bij het onderbrengen van leningen en het uitzetten van eigen vermogen voor alle soorten commerciële eigendommen. Wij bieden ook ondersteuning bij fusies en overnames op entiteitenniveau, kapitaalverhoging, advies vóór beursintroductie en strategische waarderingen op bedrijfsniveau.
  • Wij coordineren uw noden aan fiscale, juridische, technische en marktgerelateerde due diligence.