Prestatie is onze missie


Als leider op het gebied van investeringsmanagement met meer dan 40 jaar ervaring bieden wij een breed en diep investeringsplatform dat zich richt op het leveren van constante investeringsresultaten van wereldklasse en uitzonderlijke diensten aan onze klanten. Onze focus op vastgoed en infrastructuur, allesomvattende capaciteiten en toewijding aan onze klanten geeft ons een opvallend concurrerend voordeel.

Wij beheren en exploiteren actief activa om rendementen te maximaliseren, kapitaal effectief en efficiënt over grenzen te bewegen en onze klanten overal ter wereld waarde te bieden.

Ontdek meer over hoe CBRE Global Investors u kan helpen uw investeringsdoelen te bereiken.

Wij onderscheiden ons door ons investeringsonderzoek en expertise

Private Equity-vastgoed

Het bedrijf sponsort vastgoedinvesteringsprogramma's binnen het risico/rendementspectrum in de Amerika’s, Europa en Azië voor wereldwijde investeerders. Programma's omvatten een compleet scala aan investeringsoplossingen die worden geleverd via aparta accounts en gemengde fondsen.

Vastgoedeffecten

Met een focus op beursgenoteerd vastgoed en infrastructuureffecten levert CBRE Clarion Securities actief beheerde investeringsoplossingen voor klanten wereldwijd.