Global Workplace Solutions (GWS) is een divisie van CBRE die eindgebruikers van alle grootten ondersteunt, met behulp van faciliteiten- en projectmanagement, advies- en transactiediensten.

Als onze klant geniet u van vastgoedoplossingen die kosten en risico verlagen, uw ruimte beter beheren en productiviteit verbeteren. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, laboratorium, datacenter, productieomgeving of een virtuele locatie, een goed gerunde werkplek draagt direct bij aan bedrijfsresultaten, verbetert kwaliteit, merk en engagement bij uw medewerkers.

Onze missie is om de 'werkplek' te herdefiniëren omdat wij geloven dat het een concurrerend voordeel kan worden.


Werkplekondersteuning bij iedere stap


Wij ondersteunen eindgebruikers tijdens de gehele levenscyclus van het vastgoed: van het zoeken naar vastgoed tot planning en aankoop, ontwerp en bouw, vastgoedonderhoud en facilitair management, verdere ontwikkeling en eventueel verkoop van de activa.

Onze geïntegreerde en toonaangevende werkplekdiensten hebben bewezen essentieel te zijn voor onze klanten, waaronder grote financiële, farmaceutische, technologische, productie- en olie- en gasbedrijven wereldwijd en die variëren van bedrijven met een iconisch gebouw en stadion tot grote portfolio's voor internationale bedrijven in de Fortune 500 met ieder soort werkplek.

Geen ander bedrijf kan zich meten aan de diepte en breedte van onze ervaring binnen alle soorten werkplekken.

Onze gerelateerde GWS-diensten

Facilitair Management

Bij CBRE bieden wij uitgebreide diensten op het vlak van facilitair management die uw gebouwen optimaal helpen presteren en zorgen voor gelukkig, productief personeel dat goede bedrijfsresultaten levert.

Projectmanagement

Bij CBRE houden wij rekening met de levenscyclus van een gebouw. Ons projectmanagementteam ontwerpt, uitrust, bouwt en past werkplekken aan die voldoen aan uw zakelijke behoeftes.