All-round ondersteuning voor uw werkplek

 

Global Workplace Solutions (GWS) is een divisie van CBRE die eindgebruikers en vastgoedeigenaren van elke omvang bijstaat met facilitair management, projectmanagement en huurdersdiensten. Onze missie is om de 'werkplek' te herdefiniëren omdat wij geloven dat het een concurrerend voordeel kan worden.

Of het nu gaat om een kantoor, laboratorium, datacenter, productieomgeving of een virtuele locatie, een goed gerunde werkplek draagt direct bij aan bedrijfsresultaten, verbetert kwaliteit, merk en engagement bij uw medewerkers.

Onze geïntegreerde en toonaangevende werkplekdiensten in België hebben bewezen essentieel te zijn voor onze klanten, waaronder grote financiële, farmaceutische, technologische, productie-, olie- en gasbedrijven wereldwijd en die variëren van de meest iconische gebouwen tot grote portfolio's voor internationale bedrijven in de Fortune 500 met ieder soort werkplek.


Hoe kunnen wij u helpen?

Beheer van risicogebouwen

Ons team beheert risicowerkplekken zoals laboratoria, datacenters en handelskamers, zodat uw bedrijf geen seconde verliest aan een onverwachte storing.

Advies over duurzaamheid

Wij ondersteunen bedrijven, van de kosten- en emissievermindering van hun gebouwen en portefeuilles tot de naleving van de milieuregelgeving en het verbeteren van hun activawaarde.

Technische diensten

Ervaren technici die de APEX-principes toepassen met de nadruk op betrouwbaarheid en conformiteit om het maximale uit uw gebouwen en faciliteiten te halen, wat resulteert in een optimale ervaring voor uw huurders.

Geïntegreerd facilitair management

Geïntegreerde facilitair en technische diensten die zorgen voor een veilige en zorgeloze werkomgeving voor uw personeel, ten behoeve van hun welzijn.

Advies over gezondheid en veiligheid

Wij helpen onze klanten bij te blijven met de nieuwste gezondheids- en veiligheidseisen waaraan een gebouw of werkplek moet voldoen.

Onze voornaamste diensten

Facilitair Management

Technisch beheer, beveiliging, catering, diensten voor bezetters van kantoorruimtes,... Onze facilitaire diensten zorgen voor de tevredenheid van uw medewerkers.

Projectmanagement

Bij CBRE houden wij rekening met de levenscyclus van een gebouw. Ons projectmanagementteam ontwerpt, uitrust, bouwt en past werkplekken aan die voldoen aan uw zakelijke behoeftes.