Ongeacht uw vastgoed uitdaging (verhuizing van uw kantoor, aankomende huurbespreking, aantrekken en behouden van talenten of zoeken naar aanbevelingen om uw investeringsportfolio uit te breiden), ons team heeft diepgaande marktinformatie op wereldwijd en lokaal niveau om persoonlijk en innovatief strategisch advies te leveren. 

Waarde toevoegen aan uw vastgoed


Onze teams werken binnen alle grote vastgoedsectoren, inclusief kantoren, winkels, magazijnen en industriĆ«le/logistieke sites en residentieel vastgoed, en bieden lokale kennis met toegang tot internationale kracht. Wij helpen u bij het verkrijgen van maximale waarde van uw activa gedurende de duur van uw verhuur of investering.

Een geĆÆntegreerde benadering van klantenzorg


Ons team gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van vastgoed biedt een raadgevende aanpak qua service gedurende de evolutie van uw vastgoedstrategie.

Dankzij onze expertise binnen de EMEA-regio en daarbuiten implementeren wij uw strategie door maatwerkoplossingen en met een absolute focus op het leveren van hoogwaardige, meetbare uitkomsten.

We hebben ervaren teams om u te ondersteunen bij iedere stap. 

Onze diensten omvatten: