Ongeacht uw vastgoedbehoeften in België (verhuis naar nieuwe kantoren, aankomende huurbespreking van een van uw winkels, het aantrekken en behouden van talenten of het zoeken naar aanbevelingen om uw investeringsportfolio uit te breiden), ons team heeft diepgaande marktinformatie op zowel wereldwijd als lokaal niveau om persoonlijk en innovatief strategisch advies te leveren. 

Waarde toevoegen aan uw vastgoed


Onze teams werken binnen alle grote vastgoedsectoren, inclusief kantoren, winkels, magazijnen, industriële en logistieke sites alsook residentieel vastgoed, en bieden lokale kennis gekoppeld met internationaal belang. Wij helpen u de maximale waarde uit uw vastgoedactiva te halen gedurende uw huurcontract of investering.

Een geïntegreerde benadering van dienstverlening


Onze teams, gespecialiseerd in de aankoop en verhuur van commercieel vastgoed, bieden een adviserende benadering van de dienstverlening gedurende de gehele evolutie van de vastgoedstrategie van onze klanten. Met expertise in EMEA en daarbuiten, implementeren wij uw strategie door middel van op maat gemaakte oplossingen met als belangrijkste doel het leveren van hoge waarde en meetbare resultaten. Wij beschikken over ervaren teams die u in elke fase van de levenscyclus van uw vastgoed kunnen bijstaan. 

Onze diensten voor de aankoop en verhuur van commercieel vastgoed omvatten: