Bedrijfsresultaten optimaliseren

Global Workplace Solutions

Bereik transformationele, strategische bedrijfsresultaten voor uw onderneming met de wereldwijde schaalgrootte en end-to-end integratie van Global Workplace Solutions (GWS).

integrated-outsourcing-hero-972x1296-new

Global Workplace Solutions

De huidige zakelijke vastgoedleiders worden uitgedaagd om aanzienlijke resultaten te leveren op het gebied van kostenvermindering van bezetting, vermindering van CO2-uitstoot, werknemersbetrokkenheid en post-pandemische werkplekoplossingen.

Door middel van strategische zakelijke betrokkenheid, geïntegreerde oplossingen, data-intelligentie en voortdurende innovatie leveren we zinvol voordeel door uw werknemersbeleving te verbeteren, kostenefficiëntie te leveren, risico's te beperken en tastbare waarde te creëren in uw vastgoedportefeuille.

Resultaatgerichte aanpak

CBRE begrijpt dat elke klant en elke vastgoedportefeuille uniek is en wij bieden oplossingen die flexibel zijn en zich uitstrekken op basis van uw organisatorische doelstellingen. We hebben de producten en diensten om kostenbeheersing, operationele uitmuntendheid, tevredenheid van belanghebbenden en oplossingen van de juiste omvang te garanderen, of het nu gaat om het ondersteunen van een wereldwijde portefeuille of het assisteren bij de behoeften van lokale klanten.

We werken samen met onze klanten om oplossingen te vinden voor unieke, organisatorische behoeften en kansen om strategische bedrijfsresultaten te stimuleren, wereldwijd, van kortetermijnbeslissingen tot het ontwikkelen van een langetermijnstrategie.

 1. Strategische samenwerking

  We zijn experts in het creëren van strategische relaties in de hele toeleveringsketen, met technologie- en industriepartners om lokale specialisatie en uitmuntende service te leveren. Zo brengen we alle mogelijkheden van CBRE naar onze klanten. We kunnen investeren in strategische partnerschappen om de diensten die u ontvangt te verbeteren en een sterke milieu-, sociale en bestuurlijke (ESG) benadering mogelijk te maken door duurzame oplossingen te integreren die van invloed zijn op werknemers, leveranciers en gemeenschappen.
 2. Geïntegreerde oplossingen

  Wereldwijde experts leveren lokale oplossingen die afgestemd zijn op uw bedrijfsdoelen, van werknemerservaring en tevredenheid van belanghebbenden tot operationele uitmuntendheid en zelflevering. Geen enkele andere dienstverlener kan facilitymanagement-, projectmanagement- en advies- en transactiediensten leveren met de mogelijkheid om transformationele waarde te ontsluiten voor de grootste financiële impact.
 3. Uitmuntend accountbeheer

  Ons operationele model biedt één aanspreekpunt dat zich richt op het optimaal afstemmen van onze diensten op uw doelstellingen. Dit maakt inzichtelijke besluitvorming over kosten, kwaliteit, snelheid, risico en ervaring mogelijk. Onze wereldwijde netwerk- en kennisbeheerplatforms leggen consistent best practices en oplossingen vast en leveren deze aan onze accountteams om nieuwe niveaus van waarde te leveren.
 4. Data en inzichten

  We investeren in onze mensen en technologie waardoor we ongeëvenaarde data kunnen verzamelen, nauwkeurigheid kunnen garanderen en bruikbare inzichten kunnen leveren voor complexe uitdagingen. De capaciteiten en inzet van kapitaal en intellectuele middelen van CBRE bevorderen resultaten van wereldklasse.

ESG en duurzaamheidsadvies

Versnel uw reis naar CO2-neutraliteit, verbeter de veerkracht en betrouwbaarheid van uw vastgoed en verlaag de totale eigendomskosten van uw portefeuille met ons geïntegreerd bedrijfsmodel voor facilitymanagement.

energy-and-sustainability-transformation-topic-hero-module-2760x828 (1)

Gerelateerde diensten

 • Via geïntegreerd vastgoedbeheer bieden wij facilitaire oplossingen die alle aspecten van uw activiteiten met elkaar verbinden en verbeteren.

 • Onze intelligente gebouwen en diensten stellen u in staat uw budgetten te optimaliseren, uw kapitaalbehoeften te verminderen, herstellingen te beheren, de behoeften aan nutsvoorzieningen te verminderen en de gebruikerservaring te verbeteren.

 • Wij garanderen de beste prijzen en de meest innovatieve technologieën op de markt via ons wereldwijde leveranciersnetwerk.

 • CBRE werkt wereldwijd samen met eigenaren, eindgebruikers en beleggers om advies- en transactiediensten, projectbeheer en geïntegreerde datacenteractiviteiten te leveren.

Gerelateerde inzichten

 • Retail_X-up 752 x 752px

  Met geïntegreerde oplossingen, een wereldwijde visie en unieke ervaring bieden wij oplossingen voor retailers, restauranthouders, beleggers, eigenaren en ontwikkelaars.

 • hotels_752x752 (1)

  Wij bieden creatieve en praktische horeca-expertise in alle belangrijke markten, ondersteund door een geavanceerd dienstenplatform.

 • $name

  CBRE werkt wereldwijd samen met eigenaren, eindgebruikers en beleggers om advies- en transactiediensten, projectbeheer en geïntegreerde datacenteractiviteiten te leveren.

 • Office Building Image

  Gebruik 's werelds meest uitgebreide platform voor vastgoeddiensten om innovatieve oplossingen te vinden voor uw behoeften als kantooreindgebruiker of belegger.

Carrières

Heb je ooit een carrière in vastgoed overwogen ? Ontdek de onverwachte verscheidenheid aan beschikbare functies binnen onze organisatie. Van stageplaatsen en uitvoerend leiderschap tot financiën en marketing: er zijn volop carrièremogelijkheden.

business-anayltics-careers-1424x1068

Our Leadership Team